Kontakt

VAT no SE556060101401
AMF 1062801
Adress: Verkstadsgatan 5,  273 30 Tomelilla
Telefon: 0417-103 52, 101 92
Mobil: Mikael Brorsson 070-743 52 99
E-post kontor: [email protected]

 

E-post Prisförfrågan och försäljning: Mikael Brorsson eller Göran Månsson

 

Produktion/Leveranser: Mikael Brorsson eller Calle Mårtensson

Prepress

Anette Andersson

E-post: Anette Andersson

 

Annette Ljungkvist
E-post: Annette Ljungkvist

Spåra paket

Schenker
Posten

Transportinformation
Våra kundnummer:
BTL Schenker: 10412245
Posten: 2000316006

 

Om Åbergs

Ett grafiskt centrum med möjligheter utöver det vanliga med kompetens, kunskap och erfarenhet inom all typ av tryckmediaframställning, originalarbete och grafisk design för både företag och privatpersoner.

 

Tryckavdelning
Innefattar såväl fyrfärgstryck i såväl ark som rulle. Vi satsar på de bästa maskinerna för högsta kvalité, med ICC och CIP4-styrd fyrfärgsproduktion.

 

Vi trycker
Blanketter, kvalitetstryck i fyrfärg som broschyrer, affischer, foldrar och kataloger samt övrigt tryck såsom att trycka böcker, korrespondens- och visitkort, kuvert och påsar, etiketter, vykort, vernissagekort, laserbrevpapper, pärmar & mappar, skyltar och plotterutskrifter i storformat.

 

Blanketter som vi gör är enkla stamsatser, bärbaneblanketter, faktura i kedja och blanketter i block med helomslag. Kuvert vi trycker är såväl småupplagor som mycket stora upplagor. Vi brukar rekommendera kuvert med täckremsa/strip seal för längsta hållbarhet. Brevpapper trycker vi i alla våra åtta offsetformat. Vi har mindre maskiner för bästa pris för en 500-upplaga och vi har rulloffset i femfärg för miljonupplagor.

 

Vi trycker även vikmappar eller mappar med flikar. Under prepress kan ni klicka er fram till stansformar vi har i huset, så slipper ni en dyr stanskostnad. Ni kan använda dessa som mallar när ni lägger upp era bilder och texter, och ni kan prova er fram gällande önskad layout. Tänk på att inte storleksförändra stansen. Självklart gör vi även nya stansverktyg efter önskemål.

 

OBS! Vi tar endast emot frakter på pall med lastbilar med baklift.

Miljöpolicy

Åbergs Tryckeri AB arbetar efter ISO 9001 och 14001 gällande vårt miljö-, kvalitets-, internkontroll- och arbetsmiljöordning.

 

Vi ser alla frågor såsom integrerade och vi önskar en helhetssyn på utvecklingsarbetet. Vi granskar årligen samtliga leverantörer och styr våra inköp så att alla inprodukter skall vara så skoningsfulla som möjligt gentemot personal och miljö/natur.

 

Vår produktion skall utföras i en effektiv organisation som eftersträvar god säkerhet, kvalitet och med så lite miljöpåverkan som möjligt. Alla spillprodukter från produktionen tas omhand utav ackrediterade återvinningsföretag.

 

Vår helhetssyn på god produktionsordning gör att vi är stolta över vår ringa miljöpåverkan och ser med tillförsikt på alla former av granskningar av vår verksamhet. Åbergs är från och med 2007 i världstäten när det gäller kemifri plåtproduktion.

 

Tomelilla 2016-01-01
Mikael Brorsson
VD, Åbergs Tryckeri AB

Åbergs är medlem i
Svenskt Näringsliv (GFF)
och Företagarnas Riksförbund (FR)